Stationsstraat 48   |   4611 CD Bergen op Zoom   |   info@senfinabruidsmode.nl   |   0164-854095

Blog

Mooi in je trouwjurk

Op je bruiloft wil je natuurlijk de beste versie van jezelf zijn. Over het algemeen vinden de meeste bruiden dat ze nog wat af moeten vallen. Belangrijk is, is dat je bij het jurken shoppen wel kiest voor iets waar jij je ook met die kilo's 'te veel' fijn en mooi in voelt. Want stel dat het afvallen niet lukt, zal jij je hoe dan ook toch een mooie bruid voelen. Ik zeg altijd; het is niet de bedoeling dat je jezelf uithongerd voor een bruidsjurk.
?Nu betekent dit niet dat je er maar op los kunt eten. Het doel is om zo fit mogelijk in je jurk te glijden. Dat houdit in dat je naast de sportschoolbezoekjes ook op je voedsel kunt letten. Bijkomend voordeel is dat door je 'nieuwe' levensstijl en voedingspatroon je huid en haar er ook goed bij zullen varen.
?Tevens is het belangrijk om duidelijk in de bruidszaak aan te geven als je nog van plan bent heel veel af te vallen dan kunnen we daar rekening mee houden qua maat. Geloof me.... we kunnen heel veel in het naai-atelier maar het moet wel verantwoord blijven in hoeverre we een jurk kunnen 'verbouwen' naar een bepaalde maat. Het model moet er wel in blijven.
?Eventueel is het een optie om ruim op tijd te beginnen met afvallen en shoppen voor een jurk. Waarbij na een poosje opnieuw je maten genomen kunnen worden en dat dan pas de jurk besteld wordt. Houdt daarbij wel de leveringstermijn in de gaten. Uitgangspunt is dat we graag met je meedenken om tot het mooiste resultaat te komen.

Senfina Bruidsmode

Ons team staat voor je klaar om jouw droomjurk te vinden. We hebben een uitgebreide collectie en bieden je oneindig veel mogelijkheden! Onze tip om de perfecte trouwjurk te vinden? Maak snel een afspraak bij Senfina Bruidsmode!

Adres

Stationsstraat 48
4611 CD
Bergen op Zoom

Contact

info@senfinabruidsmode.nl
0164-854095

 

     Links

Facebook Google+ Pinterest