Stationsstraat 48   |   4611 CD Bergen op Zoom   |   info@senfinabruidsmode.nl   |   0164-854095

Blog

Prinses voor 1 dag

Voor veel vrouwen is het dragen van de trouwjurk het ultieme prinsessen moment. Je bent de ster voor 1 dag. Een rode loper gevoel. Maar hoe kom je nu tot die perfecte trouwjurk?

Tegenwoordig raak je al best ver op het internet. Een trouwjurk uitkiezen en kopen blijft echter naar mijn inziens nog steeds een beleving! Daarvoor ga je naar de speciaalzaak die jou van goed advies en service kan voorzien. Het is een van de belangrijkste aankopen in je leven. Laat je daarom ook goed adviseren over stijl, model, stof en de extra mogelijkheden. Bij Senfina vind je jurken van de merken Modeca, Linea Raffaelli, Amélie, Allure, Enzoani etc.

Tevens hebben wij jurken met een maatje meer. Want ook bruiden met een maatje meer willen er fantastisch uitzien. Dat kan, zonder probleem en daar helpen wij graag bij.

Daarnaast geven we je ook graag andere tips mee voor de bruiloft. Een soort totaalpakketje. Wij zetten net een stapje verder om van je trouwdag de mooiste dag te maken met een stralende bruid in het middelpuntSenfina Bruidsmode

Ons team staat voor je klaar om jouw droomjurk te vinden. We hebben een uitgebreide collectie en bieden je oneindig veel mogelijkheden! Onze tip om de perfecte trouwjurk te vinden? Maak snel een afspraak bij Senfina Bruidsmode!

Adres

Stationsstraat 48
4611 CD
Bergen op Zoom

Contact

info@senfinabruidsmode.nl
0164-854095

 

     Links

Facebook Google+ Pinterest