Stationsstraat 48   |   4611 CD Bergen op Zoom   |   info@senfinabruidsmode.nl   |   0164-854095

Blog

Van alle markten thuis

VAN ALLE MARKTEN THUIS

Een hippe bruiloft? Hoe krijg je zoiets voor elkaar en het liefst op een voordelige wijze een bruiloft vieren? 
De locatie van een bruiloft heeft een grote invloed op de stijl van de bruiloft. Denk bijvoorbeeld aan het strand, wijngaard of oude boerderij. Het is op dit moment in om de locatie helemaal te stylen. Wanneer je hier advies voor nodig hebt, geven wij je graag het telefoonnummer van een goede styliste. 
Uiteraard gaat er veel aandacht uit naar de bruid en haar jurk. Vanzelfsprekend ben je dan bij ons aan het juiste adres voor DE perfecte bruidsjurk. Hip is het ook dat de bruid wordt vergezeld van een aantal volwassen bruidsmeisjes. Bijvoorbeeld allemaal in een outfit in dezelfde kleur. Hier geldt eveneens dat een bruidsmeisje zich fijn moet voelen en toch matcht met de bruid. Tevens hebben wij een uitgebreide collectie voor de moeder van de bruid. 
Bruidsmake-up is voor velen lastig. Bedenk goed welke kleuren en welke stijl je mooi vind. Maak eventueel een moodboard, zodat je dit met de visagiste kan bespreken. Wij hebben goede contacten met goede visagisten en ook eigenaresse Jessica is visagiste. 
Op de grote dag mogen natuurlijk de voetjes van de vloer. Voorheen kwam het vaak voor dat er gekozen werd voor de klassieke openingsdans. Trend is om voor een swingende en losse openingsdans te kiezen. Geef een kleine show voor de gasten en zet de toon voor de rest van de avond. Geloof het of niet; zelfs hierbij kan Jessica Van de Kasteele helpen. Ze heeft namelijk een diploma om dansles te geven. 
Zoals je ziet..... bij Senfina Bruidsmode zijn we van alle markten thuis en denken wij graag op alle fronten mee zonder dat het al teveel geld hoeft te kosten.

 

Senfina Bruidsmode

Ons team staat voor je klaar om jouw droomjurk te vinden. We hebben een uitgebreide collectie en bieden je oneindig veel mogelijkheden! Onze tip om de perfecte trouwjurk te vinden? Maak snel een afspraak bij Senfina Bruidsmode!

Adres

Stationsstraat 48
4611 CD
Bergen op Zoom

Contact

info@senfinabruidsmode.nl
0164-854095

 

     Links

Facebook Google+ Pinterest