Stationsstraat 48   |   4611 CD Bergen op Zoom   |   info@senfinabruidsmode.nl   |   0164-854095

Blog

Bruidslingerie

Ik geef toe..... bruindslingerie is natuurlijk niet het eerste waar je aan denkt als het om aankopen voor de grote dag gaat. maar... de lingerie is minstens zo belangrijk als de bruidsjurk. Goede lingerie kan een goedkope jurk perfect laten zitten, maar andersom is helaas ook waar; een dure jurk kan niet zo mooi zitten door onjuiste lingerie. Bij de juiste bruidslingerie zal de stof gladder vallen.
Investeren in mooie lingerie van goede kwaliteit is het echt waard. Besparen op lingerie moet je echt niet doen. Bruidlingerie complimenteert de jurk die je eerover draagt. Bovendien zal je aanstaande man het ook kunnen waarderen ;-)
?Bruidslingerie varieert van een torsolet, zelfklevende bh, bustier, cups tot tepelcovers of alleen een slipje, string, hipster of vele andere items.
?Bruidslingerie moet in ieder geval comfortabel zitten. Je moet er in kunnen zitten, staan, eten en dansen. Zonder dat je slip telkens tussen je billen gaat zitten of dat je bh-bandjes afzakken of misselijk wordt van een te strak torsolet.
?
?Dan hebben we natuurlijk ook nog shapewear. Gek genoeg denken velen dat hoe kleiner de maat, hoe slanker je lijkt. Integendeel! Shapewear die te klein is, kan je juist dikker doen laten lijken.
?In de bruidswinkel adviseren we je graag wat het beste bij de jurk en bij jou past.

Senfina Bruidsmode

Ons team staat voor je klaar om jouw droomjurk te vinden. We hebben een uitgebreide collectie en bieden je oneindig veel mogelijkheden! Onze tip om de perfecte trouwjurk te vinden? Maak snel een afspraak bij Senfina Bruidsmode!

Adres

Stationsstraat 48
4611 CD
Bergen op Zoom

Contact

info@senfinabruidsmode.nl
0164-854095

 

     Links

Facebook Google+ Pinterest