Stationsstraat 48   |   4611 CD Bergen op Zoom   |   info@senfinabruidsmode.nl   |   0164-854095

Blog

Bruiloftsgasten

BRUILOFTSGASTEN

?Er valt een uitnodiging op de deurmat... je bent uitgenodigd voor een bruiloft. Te gek! Misschien slaat de paniek ook wel een beetje toe, want wat moet je in vredesnaam aan...

?Op een bruiloft draag je bij voorkeur een jurk of eventueel een chique broek met nette blouse.
?Draag vrolijke kleuren. In de zomer zijn pasteltinten erg in. Draag in elk geval geen wit. Tenzij het bruidspaar daar om vraagt. Kijk ook goed op de uitnodiging of er een dresscode op staat. Style je outfit met mooie accessoires en schoenen. Denk eraan..... dat het niet 'te' is. Maar overal waar 'te' voor staat is niet goed ;-) En het bruidspaar moet het stralende middelpunt blijven en alle aandacht kunnen ontvangen. 
?Heren gaan in een kostuum naar een bruiloft. Tegenwoordig volstaat een donkere jeans met een colbert ook, maar hou ook hier de wens van het bruidspaar in acht. 

?Bij ons kun je uiteraard ook terecht voor cocktailkleding, lange feestjurken en herenkostuums etc.
Op dit moment hebben we al cocktailkleding vanaf €50. Vanaf september hangt de nieuwe collectie feestkleding in de winkel.

Senfina Bruidsmode

Ons team staat voor je klaar om jouw droomjurk te vinden. We hebben een uitgebreide collectie en bieden je oneindig veel mogelijkheden! Onze tip om de perfecte trouwjurk te vinden? Maak snel een afspraak bij Senfina Bruidsmode!

Adres

Stationsstraat 48
4611 CD
Bergen op Zoom

Contact

info@senfinabruidsmode.nl
0164-854095

 

     Links

Facebook Google+ Pinterest