Stationsstraat 48   |   4611 CD Bergen op Zoom   |   info@senfinabruidsmode.nl   |   0164-854095

Blog

Je trouwjurk vanaf moment van aankoop tot altaar

Op zich is de dag dat je DE Droomjurk  vindt al een mooie belevenis. Samen met je moeder, familie en/of vriendinnen heb je een trouwjurk uitgezocht. Bij het passen van de jurken heb je ook al bruidslingerie aangekregen, passend bij de jurk met eventueel een petticoat onderrok. Na aankoop gaan we je trouwjurk bestellen en na een aantal maanden (let op: er zit best wel een behoorlijke levertijd op trouwjurken) mag je dan eindelijk je eigen jurk passen. Ook ligt de lingerie en onderrok klaar wanner je deze besteld hebt. Graag willen we dan ook de lengte van de jurk aanpassen, zodat deze mooi over je schoenen valt. Handig is het dus om bij de 1e pas schoenen bij ons uit te zoeken of eventueel bij je te hebben. Wij kunnen eventueel het totaalplaatje complementeren met een haaraccessoire, sieraden etc.
​Na een aantal weken mag je weer voor een 2e pasbeurt komen. De aanpassingen die we bij de 1e pas hebben afgesproken, zijn dan ook uitgevoerd. Een leuk idee is het om met je proefkapsel en make-up te komen, zodat je het samen met je jurk en de accessoires kunt zien. Zo..... wordt het steeds concreter. De grote dag nadert met rasse schreden.
​Soms is er nog een pasbeurt nodig. Wij willen immers dat je jurk perfect zit. Het is nog maar een paar weken voor je trouwdag. Tevens laten we je moeder of vriendin zien hoe de jurk het beste aangetrokken kan worden. 
​Een aantal dagen of 1 dag vóór de bruiloft kom je de jurk ophalen. Wij zorgen dat de jurk helemaal gestreken klaarhangt. In een mooie kledinghoes gaat de jurk mee naar huis. Thuis moet je hem wel uit de kledinghoes halen en uithangen anders komen er weer kreukels in. 
​Op de grote dag zal jij stralen in je schitterende trouwjurk en daar hebben wij met veel plezier ons steentje aan bijgedragen! 

Senfina Bruidsmode

Ons team staat voor je klaar om jouw droomjurk te vinden. We hebben een uitgebreide collectie en bieden je oneindig veel mogelijkheden! Onze tip om de perfecte trouwjurk te vinden? Maak snel een afspraak bij Senfina Bruidsmode!

Adres

Stationsstraat 48
4611 CD
Bergen op Zoom

Contact

info@senfinabruidsmode.nl
0164-854095

 

     Links

Facebook Google+ Pinterest