Stationsstraat 48   |   4611 CD Bergen op Zoom   |   info@senfinabruidsmode.nl   |   0164-854095

Blog

Geniet en blijf bij jezelf

GENIET EN BLIJF BIJ JEZELF!

 

Het aanzoek en het huwelijk zelf zijn natuurlijk super romantisch. Maar het plannen van jullie trouwdag kan voor een zenuwslopend proces zorgen. Je kan er plotseling achter komen dat je partner heel ander idee over de bruiloft heeft dan jij. Daarnaast blijkt ook iedereen (lees: je beste vriendin, je schoonzus etc.) een mening te hebben over hoe je trouwdag eruit moet komen te zien.

Samen met je partner nadenken over de stijl en sfeer van jullie bruiloft in de vorm van een moodboard is een idee. Het spaart niet alleen tijd en onnodige ruzietjes uit, maar met een goed glas wijn erbij is het ook nog reuze romantisch. Vergeet niet om samen te genieten van de mooie momenten. Het is 1 van de bijzondere momenten uit jullie leven dus zorg dat je voorbereiding en de dag samen beleefd.

Misschien wel het leukste van de voorbereiding is het uitzoeken van de trouwkleding. Ook al zijn de veranderingen in Bruidsmode niet groot, toch zijn er trends te zien. De bruid van nu houdt van traditioneel met een tikkeltje fashion. Jurken met doorschijnende of laag uitgesneden rug of diep uitgesneden halslijn. De kleur blush naast ivoor. De achterkant van de jurk is al lang niet meer het ondergeschoven kindje. De rug of de bijzonder uitgesneden sleep stelen de show. Hippe strakke mini-jurkjes (the little white dress) doen het ook goed.

Onthoud: kies een jurk waarin jij het mooist voelt. Je weet dat de keuze goed is als je DE jurk niet meer uit wilt doen. Blijf dicht bij wat jij voelt en niet wat anderen vinden.

Maak voor de bruiloft ook een draaiboek en wat er allemaal geregeld moet worden. Maak een lijst van taken die bijvoorbeeld door ceremoniemeester uitgevoerd kunnen worden. Geef het uit handen zodat je kan genieten.

Wat is er nou mooier dan een stralend bruidspaar?!

Senfina Bruidsmode

Ons team staat voor je klaar om jouw droomjurk te vinden. We hebben een uitgebreide collectie en bieden je oneindig veel mogelijkheden! Onze tip om de perfecte trouwjurk te vinden? Maak snel een afspraak bij Senfina Bruidsmode!

Adres

Stationsstraat 48
4611 CD
Bergen op Zoom

Contact

info@senfinabruidsmode.nl
0164-854095

 

     Links

Facebook Google+ Pinterest