Stationsstraat 48   |   4611 CD Bergen op Zoom   |   info@senfinabruidsmode.nl   |   0164-854095
Het adres voor
DE MOOISTE OUTFIT
VOOR DE MOOISTE DAG,
VAN JOUW LEVEN

Openingstijden

Ma. & dinsdag alleen op afspraak
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 17:00

Maak een persoonlijke afspraak

De mooiste collectie
Persoonlijke aandacht
Alles is mogelijk!
Ook voor betaalbare gelegenheidskleding

Winkel

Winkel

Onze winkel is gevestigd in een monumentaal pand aan de Stationsstraat 48 te Bergen op Zoom. Hoge plafonds met sierlijsten en kroonluchters geven een chique uitstraling. Ons team staat voor je klaar om jouw droom bruidsjurk te vinden.

We luisteren naar jouw wensen. En dat samen met onze vakkennis komen we tot een mooi totaalplaatje. Senfina Bruidsmode staat voor oneindig veel mogelijkheden!

Collectie

Collectie

Wij houden graag rekening met de bruid van nu. We merken steeds vaker dat een bruid minder geld uit wil geven aan haar jurk. Vandaar dit nieuwe concept. ALLE BRUIDSJRUKEN €650.
Tevens bieden wij een totaalpakket aan voor €875 (jurk, schoenen en torcelet). Uiteraard blijven wij ook de bruiden die een exclusieve merk bruidsjurk willen ook gewoon van dienst. Wij helpen graag alle bruiden.
Onze collectie bestaat uit o.a. de merken Amélie, Enzoani, Linea Raffaelli en Modeca. We hebben een ruim assortiment bruidsjurken en 'betaalbare' gelegenheidskleding voor de bruidsmoeder, familie van het bruidspaar of voor andere feestelijke gelegenheden. 

Tevens kunt u in de bruidszaak terecht voor bruidslingerie, sieraden, bruidsschoenen e.d. 

Agenda

Agenda

Op zondag 29 september organiseren wij vanwege ons 5 jarig bestaan een grootse bruidsbeurs; Senfina's Brides, Bubbles & Celebrations in Stadsschouwburg De Maagd te Bergen op Zoom van 12.00 tot 17.00 uur.   
WIE JARIG IS, TRAKTEERT; tijdens deze beurs wordt er het een en ander CADEAU gedaan waaronder een BRUIDSJURK, BRUIDSBOEKET, SIERADEN, FOTOGRAFIE en ga zo maar door. 
Wanneer je kans wil maken op zo'n mooi cadeau vragen we je een email te sturen met je naam en trouwdatum onder vermelding van verjaardagscadeau. Wie weet ben jij 1 van de gelukkige winnaars die tijdens de beurs het cadeau in ontvangst kan nemen. 

Senfina Bruidsmode

Ons team staat voor je klaar om jouw droomjurk te vinden. We hebben een uitgebreide collectie en bieden je oneindig veel mogelijkheden! Onze tip om de perfecte trouwjurk te vinden? Maak snel een afspraak bij Senfina Bruidsmode!

Adres

Stationsstraat 48
4611 CD
Bergen op Zoom

Contact

info@senfinabruidsmode.nl
0164-854095

 

     Links

Facebook Google+ Pinterest