Stationsstraat 48   |   4611 CD Bergen op Zoom   |   info@senfinabruidsmode.nl   |   0164-854095

Blog

Huwelijksaanzoek

HUWELIJKSAANZOEK

​Verlang jij al tijden naar een huwelijksaanzoek en zo'n mooie ring om je vinger?
​Wellicht ben je tijden de kerstdagen ten huwelijk gevraagd. Of... misschien komt de grote vraag wel met Oud&Nieuw. Het zal je niets verbazen dat er met kerst en Oud&Nieuw meer huwelijksaanzoeken worden gedaan. De feestdagen zorgen voor een fijne, gezellige en romantische sfeer waarin je samen bent met je dierbaren. Het ultieme moment voor een huwelijksaanzoek.

​Voor een romantisch aanzoek zijn een aantal zaken belangrijk, waaronder de plaats, het moment en de sfeer. Somt komt het spontaan, maar meestal wordt een aanoek goed voorbereid inclusief een mooi doosje met een prachtige ring. Sommigen zijn ook heel creatief met bijzondere huwelijksaanzoeken. En geloof me.... van zo'n bijzonder huwelijksaanzoek kun je een heel leven lang van genieten. 

​En heb je dan eenmaal die ring om je vinger kan het grote planne van de huwelijksdag beginnen. En daar komen wij in beeld en wij helpen je graag! 

Senfina Bruidsmode

Ons team staat voor je klaar om jouw droomjurk te vinden. We hebben een uitgebreide collectie en bieden je oneindig veel mogelijkheden! Onze tip om de perfecte trouwjurk te vinden? Maak snel een afspraak bij Senfina Bruidsmode!

Adres

Stationsstraat 48
4611 CD
Bergen op Zoom

Contact

info@senfinabruidsmode.nl
0164-854095

 

     Links

Facebook Google+ Pinterest