Stationsstraat 48   |   4611 CD Bergen op Zoom   |   info@senfinabruidsmode.nl   |   0164-854095

Over ons

Over Senfina bruidsmode

Onze deuren staan open voor de bruid van NU!  Voor de aanstaande bruid, maar zeker ook voor de moeder en familie van het bruidspaar of voor elke andere feestelijke gelegenheid.

Eigenaresse Jessica van de Kasteele heeft altijd de droom gehad een bruidsmodezaak te hebben. Die droom is realiteit geworden met een bruidsmodezaak in Bergen op Zoom. Ze heeft zelf jaren als mannequin bruidsmodeshows gelopen. En weet ze als geen ander de trends in bruidsmodeland. Ze heeft zich als doel gesteld om jouw de mooiste dag van je leven te bezorgen. Met haar team staat ze voor je klaar om jouw droomjurk te vinden. Ze luistert naar jouw wensen en zorgt ze er voor dat je het stralende middelpunt wordt op je huwelijksdag. Er wordt zelfs een stapje verder gezet om ook bijvoorbeeld de bruidsmake-up te verzorgen. En samen met onze zakenpartners kunnen we tot een totaalplaatje komen.

Senfina Bruidsmode staat voor oneindig veel mogelijkheden! We maken elke bruid uniek door elke bruidsjurk een persoonlijke touch te geven in ons eigen atelier.

Een bruidsjurk kopen is een belevenis; wij houden daar rekening mee! Met onze gastvrijheid en service; een bruid moet zich bij ons thuis voelen en dat ze ervan verzekerd is dat haar bruidstoilet bij ons in goede handen is. 

Senfina Bruidsmode

Ons team staat voor je klaar om jouw droomjurk te vinden. We hebben een uitgebreide collectie en bieden je oneindig veel mogelijkheden! Onze tip om de perfecte trouwjurk te vinden? Maak snel een afspraak bij Senfina Bruidsmode!

Adres

Stationsstraat 48
4611 CD
Bergen op Zoom

Contact

info@senfinabruidsmode.nl
0164-854095

 

     Links

Facebook Google+ Pinterest