Stationsstraat 48   |   4611 CD Bergen op Zoom   |   info@senfinabruidsmode.nl   |   0164-854095

Over ons

Onze winkel

Onze winkel is gevestigd in een monumentaal pand aan de Stationsstraat 48 te Bergen op Zoom. Hoge plafonds met sierlijsten en kroonluchters geven een chique uitstraling. Toch heerst er een gezellige, huiselijke sfeer. We hebben een ruim assortiment bruidsjurken en gelegenheidskleding in de rekken hangen. Tevens kun je bij ons terecht voor lingerie, bruidsschoenen, bruidsmeisjesjurken en andere accessoires. Aan de grote tafel kunnen we samen bepalen hoe we jouw tot een prinses voor één dag kunnen maken. Dit onder het genot van een kopje koffie en/of thee met altijd iets lekkers er bij, 

Achter in de winkel hebben we een grote paskamer met veel privacy. Hier kan de bruid, uit het zicht, in alle rust de zoektocht naar DE bruidsjurk voortzetten. Tevens bevindt zich achter de winkel het atelier. In het atelier worden jouw wensen waar gemaakt!
     

     

     

     

     

     

 

 

Senfina Bruidsmode

Ons team staat voor je klaar om jouw droomjurk te vinden. We hebben een uitgebreide collectie en bieden je oneindig veel mogelijkheden! Onze tip om de perfecte trouwjurk te vinden? Maak snel een afspraak bij Senfina Bruidsmode!

Adres

Stationsstraat 48
4611 CD
Bergen op Zoom

Contact

info@senfinabruidsmode.nl
0164-854095

 

     Links

Facebook Google+ Pinterest