Stationsstraat 48   |   4611 CD Bergen op Zoom   |   info@senfinabruidsmode.nl   |   0164-854095

Blog

De voorpret is ook leuk

Jullie gaan trouwen en waarschijnlijk staat de trouwdatum alvast. Dan kan het organiseren van jullie mooie dag beginnen. En geloof me..... dat is leuke voorpret!
​Trouwlocaties bezoeken, trouwkaarten en ringen uitzoeken, taart proeven, een loveshoot, een openingsdans leren en jaaaaaaaa........ een bruidsjurk uitzoeken :-)
​Trouwen is een once in a lifetime belevenis. En al wat er vooraf geregeld moet worden, mag ook een belevenis zijn. Thuis foto's bekijken op het internet is natuurlijk leuk en informatief. Maar samen met je aanstaande of met vriendinnen gezellig naar bijvoorbeeld een trouwbeurs gaan is zeker zo leuk. 
​Vrijblijvend kan je alles real life bekijken en dat is beter dan plaatjes kijken. 
​Je kan het zien, voelen en proeven. Kortom, beleef het! Het plannen van één van de mooiste dagen in je leven doe je waarschijnlijk maar 1 keer. Geniet daarvan is mijn advies.
​Sinds een tijdje wordt opgemerkt dat de bezoekers aantallen op trouwbeurzen teruglopen. 
​Ik snap dat niet zo goed. Wat is er nou leuker dan onbekommerd onder het genot van een hapje en een drankje rond te neuzen op zo'n beurs. Meestal levert het ook nog leuke extraatjes op.

Senfina Bruidsmode

Ons team staat voor je klaar om jouw droomjurk te vinden. We hebben een uitgebreide collectie en bieden je oneindig veel mogelijkheden! Onze tip om de perfecte trouwjurk te vinden? Maak snel een afspraak bij Senfina Bruidsmode!

Adres

Stationsstraat 48
4611 CD
Bergen op Zoom

Contact

info@senfinabruidsmode.nl
0164-854095

 

     Links

Facebook Google+ Pinterest